Bedankt allemaal!

Shala0643

Shala bij de poort

Leuk dat jullie hier op het weblog hebben gereageerd. Iedereen hartelijk bedankt! Met Shala gaat het weer redelijk goed. Hier zie je haar alweer geïnteresseerd snuffelen aan onze poort. De eerste dagen was ze nog behoorlijk stijf in de poten en ook erg duf. Zal wel door de narcose komen. Ze had nergens belangstelling voor en wilde zelfs niet eten de eerste dag. Nou, dat wil wat zeggen hoor! Nu begint ze alweer echt ons helleveegje te worden, zoals we haar kennen. Gisteren heeft ze fijn gesnauwd tegen Tunka, dus dat gaat mooi de goede kant op. Vandaag de laatste pil tegen eventuele ontstekingen (was eigenlijk niet nodig, maar je weet nooit) en over een paar dagen mogen de hechtingen eruit. Dat wil zeggen, als zij de dierenarts niet voor is, want ze probeert die dingen er natuurlijk zelf eerder uit te knabbelen. Daarna kunnen die lelijke kale plekken aan de zijkant weer dichtgroeien en zie je er over een poosje niets meer van.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Over Onze Honden en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Bedankt allemaal!

  1. Silverke zegt:

    Hallo, die horde is ook weer met goed verloop genomen. Dus geen kamperen meer in het dal voor Marianne. Ben jaloers op jullie lente! Groetjes Suzy en Silverroedel PS hier is het jodelen en huilen a volonte 8 loopse teven gelijk, om gek te worden!

  2. ik zelf zegt:

    suzy brood fokker

  3. johan zegt:

    ikzelf: weet niet wie je bent, maar 1 keer is wel genoeg. dit is geen forum om andere mensen anoniem te beschuldigen. wij zijn voor openheid en willen dat ook op ons weblog. reageren kun je op de website van suzy. die heeft hier niet anoniem gereageerd!

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s