Gek doen

Tunka0617

Gekke hond

Kijk… dat bedoel ik nou als ik zeg dat het moeilijk is om van Tunka een behoorlijke foto te maken. Dat moet altijd stiekem. Zodra hij ziet dat ik de camera pak, breekt bij hem de gekte uit. Als een speer gaat ie er vandoor om een eindje verderop in het gras te gaan liggen rollebollen. Zie dan nog maar eens een mooie foto te maken. Nou, deze dan. En daar heb ik er heel veel van. Stomme hond. Maar ’t is wel lachen met hem, hij heeft echt gevoel voor humor.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Over Onze Honden en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Gek doen

  1. Von zegt:

    … maar wat is het? 😉

  2. johan zegt:

    ’t Is gewoon een gekke, lieve hond. Fotokamera betekent meestal: we gaan wandelen. Leuke site trouwens van jou en wat goed dat je een angstige hond hebt genomen!

  3. Wilma ''tekaya'' zegt:

    Wij hebben sinds 11 januarie en herplaatser een grijs teefje van 5 jaar en ze is ontzettend schuw, ze moest alle geluiden in het huis nog leren kennen omdat ze 3 jaar in een buiten kennel heeft gezeten,dus de camera was ook nieuw en dook ze ook voor weg. Nu kent ze de meeste geuiden maar de camera daarvoor gaat ze nog steeds lopen, en krijgen we nooit een mooie foto van haar. Alleen Layka staat er altijd zielig op en niet zo komisch als Tunka

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s