Europees Jeugdkampioen

Op de tentoonstelling in het Duitse Dortmund is Timish (Anevay Timish Una Neshoba)  Europees jeugdkampioen geworden. Van harte gefeliciteerd Carmen en Willie. De combinatie Tunka en Nisha was een schot in de roos. Daar zijn nu ook de keurmeesters van overtuigd. Op de foto Timish met moeder Nisha op de achtergrond.
europees jeugdkampioen

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Pups en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

9 reacties op Europees Jeugdkampioen

 1. Christien zegt:

  zijn er nog wel mensen die van deze club lid willen worden? of blijven? groetjes, christien.

 2. Els zegt:

  Waar het zware verlies van puppen niet toe kan leiden.
  Vragen jullie jezelf weleens af wat er gebeurt zou zijn, als de geboorte wel goed was gegaan? De natuur is grillig, soms gaat het gewoon mis zonder aanwijsbare reden. Daar is helemaal niemand schuldig aan. Ik weet dat jullie het daar nu helemaal niet meer over hebben, maar het was wel de aanleiding tot dit alles. Zonde om zoveel tijd en energie hierin te stoppen, het doet onze geliefde Saarlooswolfhonden zeker geen goed. Ik ben het zeker ook niet met alles binnen de vereniging eens. Maar dit is uitgegroeid tot een persoonlijke vete tussen jullie en dhr. en mevr. Pielanen en dat over de rug van onze honden. Van beide kanten knap kinderachtig voor volwassen mensen.

 3. Carla zegt:

  Mensen gaan nooit op de inhoud in, maar altijd op bijzaken. Laat je daarom niet van de wijs brengen . Het is een voortreffelijk stukje en jullie hebben alle gelijk van de wereld!!! Liefs, Carla.

 4. Marianne zegt:

  Het verlies van onze puppen staat hier helemaal buiten. We hadden anders ook het stukje van de voorzitter belachelijk gevonden. Als de geboorte goed was gegaan, hadden we niet zoveel uitgezocht en waren we niet van de ene in de andere verbazing gevallen. En als wij de enigen waren, had je groot gelijk, maar er zijn met heel veel nesten en dekkingen problemen. Dit wordt altijd glashard ontkend. De eigenaar of de omstandigheden krijgen de schuld en nooit het fokbeleid. Dat is onaantastbaar. Probeer het maar aan de orde te stellen op de volgende ledenvergadering. Zul je zien wat ik bedoel. Dit heeft niets met een persoonlijke vete te maken, want daar zijn we helemaal niet mee bezig! Wij passen in een lange rij kritische leden die de mond wordt gesnoerd en dat heeft niets met kinderachtigheid te maken, maar alles met het autoritaire optreden van de voorzitter.

 5. Martin zegt:

  Heb ook het artikel van die voorzitter gelezen en je hebt volkomen gelijk! Het is alleen maar moddergooien naar andere fokkers. Wat een verschrikkelijk clubje zeg. Martin Schreurs.

 6. Kim zegt:

  Tja, dat krijg je als je een vereniging laat leiden door iemand met een IQ lager dan 70.

  Ik wens jullie veel wijsheid toe en laat die mafkezen van de vereniging lekker voor wat ze zijn. Zet zelf een vereniging op! Jullie zijn daar met zijn alle capabel genoeg voor!

 7. Riny Verhoeven zegt:

  Schitterend duidelijk stuk. Toen wij in 1980 bij de rv aanklopte en het contract zagen haakte wij meteen af en zijn naar de Stichting gegaan en daar hebben we hele goede ervaringen mee. Wat mij betreft zitten daar ook de echte liefhebbers van de Saarloos, dus buiten de rv. Ik heb op jullie franse site het verhaal van het verloren nestje gelezen, vreselijk om zoiets mee te maken en dan nog die reakties van de rv erbovenop. Ik hoop van harte dat het ras toch een goede toekomst zal hebben. Bedankt voor het goeie verhaal. Riny

 8. Natasza zegt:

  veel geuk met de nieuwe rasvereniging van de saarloose honden .
  wat een verhaal ,
  daar krijg je toch de hik van .
  wel herkenbaar hoor .
  this niet de enige rasvereniging waar dergelijke problemen zijn .
  maar zo zout als bij deze heb ik het nog niet meegemaakt .gelukkig .
  triest dat somiggen besturen en clubs nog steeds niet doorhebben dat het om de honden gaat en men uiteindelijk het zelfde doel voor ogen moet hebben ,
  een fijne club waar liehebbers van de saarloos terecht kunnen met al hun vragen en ideen .
  en hulp /ondersteuning kun je desgewenst geven wat fokken betrefd,
  en men zou blij moeten zijn met al die fokkers die wel bewust zijn van wat het fokken inhoud en die zich hard maken voor het behoud van dit prachtige ras .
  ik wens jullie veel sukses met de verenigng en jullie mooie honden .
  een kunffel voor alle saarlozen .
  van een grote honden /wolven liefhebster ,
  heb welliswaar zelf geen saarloos .heb tatrahonden .
  maar blijft de saarloos en tsech een ras wat ik prachtige honden vind ,en dat moet behouden worden .en die ned club
  erg zielig genant haast bah.
  gaat toch niet om persoonlijk belang of gewin .
  waar gaat het over ,
  jammer hoor .
  sukses in elk geval
  vr gr Natasza

 9. De Groot zegt:

  Rastypische ogen hebben de pups van Tunka.

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s