Klacht NMa

fedDe Federatie van Rasverenigingen heeft de Raad van Beheer aangekondigd eind augustus een klacht in te dienen bij de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) als de Raad zijn erkenningsbeleid ten aanzien van 2e rasverenigingen niet zou veranderen. Die klacht is nu ingediend.

De Raad wilde de Federatie alleen op de hoogte houden van eventuele vorderingen van een interne werkgroep die was ingesteld, maar daar wilde de Federatie niet op wachten. Deze week is de klacht ingediend bij de NMa en vandaag is het persbericht de deur uitgegaan. Je kunt binnenkort in dagbladen en wellicht ook in hondenbladen dit bericht lezen. Het blad hondenleven was er al snel bij.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Klacht NMa

  1. Silverke zegt:

    Hallo, die horde is ook weer met goed verloop genomen. Dus geen kamperen meer in het dal voor Marianne. Ben jaloers op jullie lente! Groetjes Suzy en Silverroedel PS hier is het jodelen en huilen a volonte 8 loopse teven gelijk, om gek te worden!

  2. ik zelf zegt:

    suzy brood fokker

  3. johan zegt:

    ikzelf: weet niet wie je bent, maar 1 keer is wel genoeg. dit is geen forum om andere mensen anoniem te beschuldigen. wij zijn voor openheid en willen dat ook op ons weblog. reageren kun je op de website van suzy. die heeft hier niet anoniem gereageerd!

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s