De secretaris denkt na ……….

De secretaris van de NVSWH heeft nagedacht. Een activiteit die ik in principe toejuich. Ga zo door, oefening baart kunst.

BV Raad

“Die verdomde NMa, wat kunnen we daar in godsnaam tegen doen. Die concludeert dat er meer verenigingen per ras moeten worden erkend en die stomme Raad van Beheer (altijd al slappe knieën gehad) staat op het punt dit toe te staan. We houden onze leden voor dat het hier om oppositievoerende splinter groeperingen gaat die schade toebrengen aan raspopulaties en verenigingen. Daarom houden wij dapper stand als eenzaam Gallisch dorpje tegen de Romei…. nee, niet afdwalen. Als 1 man moeten we voor onze heilige taak staan. Wij zullen altijd weigeren de secretaris denkt 2gezondheidsonderzoeken te publiceren, wij houden alle Saarlooswolfhonden van andere fokkers buiten de deur, wij weigeren elk onderzoek van fokspecialisten in onze eigen populatie, wij willen geen enkele verandering als de leden dat voorstellen en elke samenwerking met andere Saarlooswolfhond verenigingen houden we tegen, ook al zijn die erkend door de FCI.

We beschuldigen de Raad van Beheer gewoon van een machtsgreep als het om de kwaliteits-certificering van fokkers en rasverenigingen gaat en wij maken de AVLS uit voor een stelletje onverantwoorde fokkers die honderden kruisingen fokken en allemaal malversaties plegen bij het registreren van hun honden. Dat gaat er altijd in! Heeft onze machtige voorzitter, de heer Frits Pielanen, al niet eerder gezegd dat de AVLS een bende is met een criminele inslag die het ras naar de afgrond voert en het de fokkers uitsluitend om het geld te doen is? Dat is misschien wat weggezakt bij onze leden, moet ik dus even wat opporren. Hmmm… maar ik moet inderdaad een extra ledenvergadering uitschrijven als ik voorstel dat onze leden aandeelhouder worden in een Holding/BV om ons die AVLS van het lijf te houden. Daar hebben ze wel weer gelijk in, al zal ik de laatste zijn om dat toe te geven.”

Ach, arme. Ik vraag me af of er nog 1 lid is die het bestuur van deze club nog serieus neemt. Ik gok en hoop op gezond verstand. Ik hoop ook op zinnige vragen. Bijvoorbeeld: waarom is de NVSWH zo bang voor een tweede erkende rasvereniging voor Saarlooswolfhonden! Misschien hierom of hierom? Je weet het niet, hè! En zo kan ik nog wel even doorgaan.

secretaris denkt 3

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Rasvereniging NVSWH en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op De secretaris denkt na ……….

 1. Deacon zegt:

  Ja, ja, mijn broer is de lelijkste niet.
  groeten Ome Deacon

 2. arjan beumer zegt:

  Ik ben sind een jaar verliefd geworden op de saarlooswolfshond!
  Niet alleen omdat het de hond is die het dichts bij de natuur staat, want dat is zo, maar om haar innemende karakter en aanhankelijke natuur! hoop danook dat het ras sterk blijft en niet verdwijnt!!!!
  Ben nu sireus op zoek naar een geschikte pup die bij mij gaat wonen in egmond aan zee.

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s