Van vreemde smetten vrij

Zo, dan zijn we nu met z’n allen onder elkaar, als dat wat beter uitkomt. Ik ben ook de beroerdste niet. Dit zijn dus alleen de geboortecijfers van de enige, echte, raszuivere Saarlooswolfhond pups die in Nederland werden geboren en gefokt. Dit zijn cijfers over de afgelopen 15 jaar! Vraag hier gerust de geboortecijfers op vanaf 1982, het begin van het centrale fokbeleid. Ze zullen je graag ter beschikking worden gesteld. Wordt dit verhaal nog duidelijker. Gaat er ergens al een lichtje branden of hoort iemand een muntje vallen?

de bittere waarhied

de bittere waarheid

Misschien mag dit een puntje van aandacht zijn op de ledenvergadering van 20 september? Is iedereen ook gezellig onder elkaar. Ik citeer voorzitter Frits Pielanen: “Op deze bijeenkomst willen wij samen met u brainstormen over een gezonde toekomstvisie voor de door de leden en bestuur in gezamenlijk verband begeleide raszuivere Saarlooswolfhonden populatie.” Misschien heb ik iets gemist, maar volgens mij is er nog steeds een centraal fokbeleid dat alleen door de voorzitter Frits Pielanen wordt bepaald en dus niet ter discussie staat! Nu het de verkeerde kant opgaat, begeleidt Frits ineens samen met u in gezamenlijk verband de populatie? Nou, dat kun je wel een mega-ommezwaai noemen. Zoveel democratie was er niet in mijn tijd bij de NVSWH. Dus leden, grijp die kans zou ik zeggen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Pups, Rasvereniging NVSWH en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Van vreemde smetten vrij

  1. Riejanne zegt:

    Leuke nieuwsbrief. Vooral die foto van Fleur. Heerlijk, die oortjes zo naar achteren. Om te zoenen! Liefs, Riejanne Monaards.

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s