Au revoir

au revoir

au revoir

We zijn weer terug in Nederland. Ons huis in Frankrijk is verkocht. We hebben er met veel plezier jaren gewoond. De komst van 9 kleinkinderen (dat hadden we ook niet voorzien) betekende dat we op het laatst meer in Nederland waren dan in Frankrijk. We hebben lang in Nederland gezocht en uiteindelijk een fijn huis gevonden aan de rand van Rotterdam naast een prachtig natuurgebied waar we elke dag met de honden wandelen. De kinderen en de kleinkinderen wonen vlakbij. Weer terug naar de roots dus. Heerlijk. En zoals dat heet, gelukkig hebben we de foto’s nog. We zullen zeker nog wel eens teruggaan om onze vrienden in het mooiste stukje van Frankrijk, de Quercy Blanc, te bezoeken. Via de link kun je diverse video’s zien.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Over Frankrijk, Over Ons en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Au revoir

 1. Peter Piers zegt:

  Oei, Johan! Velen denken erover om dit landje met zijn pensioenperikelen en bedilzucht van de overheid te verlaten, komen jullie vrijwillig terug en verstoren zo de droom van de Ex Patriat in spee…..

  Groet Peter

 2. wilma zegt:

  Jullie hadden daar eenpracht van een huis, denk wel dat het gemist zal worden. Maar ik denk dat het veel goegemaakt worden door heerlijk bij de familie in de buurt te wonen. 9 kleinkinderen die hopelijk veel over de vloer kunnen komen.

  Wilma D+L

 3. Marianne zegt:

  Het komt vaker voor de we tegen de windrichting in gaan 😉
  We hebben ons ideaal verwezenlijkt, maar werden ingehaald door de gebeurtenissen van alle dag. We hebben heerlijke jaren in Frankrijk gehad en we hopen er in Nederland nog veel te krijgen.

 4. Johan zegt:

  Wat bedilzucht betreft kunnen we van de Franse overheid nog wat leren, Peter, en pensioenperikelen hebben we goddank niet. We hebben, zoals Marianne al schreef, fijne jaren in Frankrijk gehad, maar werden een beetje door het leven van alledag ingehaald. We zijn blij weer terug te zijn. We begonnen de regen natuurlijk ook te missen. 😉

 5. Els zegt:

  ooh, wat een paradijsje. kan me voorstellen dat jullie je droom hebben waargemaakt. groetjes, Els

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s