Democratiseringstroep

democra 1Het clubblad van de NVSWH heeft een nieuwe voor- en achterpagina. Persoonlijk vond ik de foto van Hagar mooier. Maar heel positief dat er weer een jaarverslag in staat. Dat hebben we al jarenlang niet meer gezien. Een paar citaten. Wist u dat de vorige secretaris Gosling Mast per direct zijn functie heeft neergelegd. Nee? Nou, niet zo raar want niemand wist dit.

democra 2Niet helemaal correct Nederlands en een beetje vaag, maar alle begin is moeilijk. Verder lezen we dat de vereniging 4 à 5 nesten per jaar wil fokken! Nou nou, dan zul je toch echt beter je best moeten doen, Frits. Er kwamen er maar twee.

democra 3

Gematigde groei? Wacht even. De overleden honden, opgesomd aan het eind van het blad, overtroffen ruimschoots de wanhopig bij elkaar gefokte pups van 2009. Kan groei, hoe gematigd ook, misschien een puntje van aandacht zijn in 2010, Frits?

democra 4Hier spreekt Ellen van Onna, de nieuwe secretaris. Ik ben er echt van overtuigd Ellen, dat je je best zult doen. En ik wens je veel succes! Echt waar! Maar toch vreemd dat die functie van secretaris je zomaar in de schoot komt vallen. Zoals wij straks koning Willem-Alexander krijgen waarvoor we niet naar het stemhokje hoeven, zo mogen de leden over jouw benoeming ook niet stemmen. Voelt dat een beetje aan als Máxima? Maar goed, als ik Frits lees, een pagina verderop, begrijp ik het weer helemaal. Aan “die democratiseringstroep in de kynologie moet hoognodig een einde komen. Zo ken ik je weer, Frits. Aan de slag! Ach mensen, wat een armoe!

democra markering

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Rasvereniging NVSWH en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Democratiseringstroep

  1. Hans zegt:

    De Cover van het clubblad van de NEDERLANDSE VERENIGING VAN SAARLOOSWOLFHONDEN…Tja, over smaak valt niet te twisten….persoonlijk was ik een ietsie pietsie minder overstuur van het pasfototje van Johan B met petje, maar ja….de tand des tijds hxc3xa8, tis ff wenne, als dat al gaat lukken……
    Hans

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s