Nog even wennen

Shala

Shala

De AVLS houdt een clubmatch op 26 september. De belangstelling is enorm. We kregen een vraag. Klopte het dat een van de keurmeesters niet gemachtigd is om de honden te kwalificeren en te plaatsen? Hè? Nee, natuurlijk niet! Beide keurmeesters mogen de honden plaatsen en kwalificeren! En word je automatisch lid bij inschrijving? Nou moet het niet veel gekker worden. Dat heeft niets met de clubmatch te maken!

Je wordt lid van de AVLS door dit formulier in te vullen. Aan de clubmatch van de AVLS kan iedereen met een Saarlooswolfhond meedoen (met de nadruk op iedereen). Simpel hè! Het is misschien nog even wennen dat nu iedereen met een Saarlooswolfhond weer met de nadruk op iedereen – aan een officiële clubmatch kan meedoen onder auspiciën van de Raad van Beheer door zich gewoon op te geven. Tja, tijden veranderen. Ook dat is misschien nog even wennen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Rasvereniging NVSWH en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Nog even wennen

  1. diana zegt:

    hahaha begrijp dat dan toch , dat hoort bij het ras. zo moeten ze lopen ,want anders is het geen echte saarlooswolfhond.Komt namelijk van de wolf .
    Echt wat een sprookjes kunnen ze toch allemaal verzinnen om dit goed te praten.

  2. Het heeft lang geduurd, maar eindelijk is het dan zover, een clubmatch waar alle Saarlooswolfhonden welkom zijn. Ik was ook op de dag van de NVSH en vond het een elitair clubje. En dan heb ik het niet over de honden.

    Sven de Groot

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s