Onderzoek

onderzoek

De AVLS organiseert elk jaar een tapdag en oogonderzoekdag. Eigenaren kunnen hun Saarlooswolfhond door een ECVO oogspecialist tegen een gereduceerd tarief laten onderzoeken op afwijkingen. Ook is een dierenarts aanwezig om bloed af te nemen en op te slaan. Bloedopslag heeft veel voordelen. Of je lid bent of niet, maakt niet uit. Iedereen met een Saarlooswolfhond kan meedoen. De dag zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 11 september om 10.00 uur in Dogcenter Zaltbommel.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Onderzoek

 1. Babette zegt:

  De Raad moet gewoon zelf die uitslagen openbaar maken.
  Komt er ook eindelijk eens een eind aan al dat geheimzinnige gedoe.En weet iedereen hoeveel lijders en dragers er zijn, ook de leden en pupkopers bij de NVSWH.

  Babette

 2. Coby zegt:

  Ik zou willen zeggen: in de kynologie wordt voor wenselijk gehouden dat de gezondheid uitslagen van alle rashonden worden gepubliceerd door de rasvereniging. Dat deze vereniging hun weigering juridisch wil laten toetsen slaat helemaal nergens op. Rasverenigingen die lid zijn van de Raad van Beheer en niets hebben te verbergen publiceren gewoon de uitslagen. Zo hoort het! Niets krampachtigs aan.
  Groetjes, Coby Janssens.

 3. Bertus zegt:

  Ik kan begrijpen dat ze de lijst niet naar buiten willen brengen.
  Als je de lijst van de RV en van er buiten vergelijkt, dan is het buiten de RV vergeleken met de RV nihil aan PRA niet vrij gegeven honden.

  Zelfs nu staat in de brief aan de RV nog niet alle gespiegelde honden vermeld. En !!!! op zijn minst moeten er nog zeker meer dan 9 honden vermeld worden als voor(lopig)niet vrij.

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s