Een dood pupje?

Ruud in ’t Veld, de rasvoorlichter van de NVSWH, bracht ooit het gerucht in de wereld (op het internet) dat zijn Saarlooswolfhond was doodgereden. Later bleek dat hij dit zelf had verzonnen. Meneer in ’t Veld wilde weten hoe erop gereageerd zou worden. In wat voor bizarre wereld leeft deze meneer? Heel merkwaardig. Ik weet niet wat ik daarvan moet denken. Zoals nu ook weer. In ’t Veld is webmaster van de NVSWH website. Vorige week meldde hij de geboorte van een pup bij de NVSWH. Kijk maar:

dood pupje 1

geboorte aankondiging NVSWH website

Heel minimaal, zonder de ouders te noemen, je moet als vereniging vooral niet te veel vertellen, maar dat kennen we intussen wel. Gelukkig… een pupje, denk je dan. Nu is dit bericht weer verdwenen, zonder opgaaf van reden. Dit kwam ervoor in de plaats.

het bericht is verdwenen!

het bericht is verdwenen!

Wat moet je hiervan denken? Pup dood? Niet bestaande geboorte aangekondigd om te zien hoe de reacties zouden zijn? Een onsmakelijke grap? Wie het weet mag het zeggen. De Nederlandse Vereniging van Saarlooswolfhonden zwijgt als het graf. Gelukkig hebben ze nog een krasse knar als SWH die het tot kampioen heeft geschopt. Pupje weg, kampioen ervoor in de plaats. Wat moet je hiermee?

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Rasvereniging NVSWH en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

8 reacties op Een dood pupje?

 1. Rick zegt:

  Wat zou de reden zijn dat deze hond zo enorm vaak ingezet wordt op tentoonstellingen en praktisch altijd onderweg is….naar de volgende show?

 2. gosling zegt:

  @rick, waarom zijn bananen krom?

 3. Rick zegt:

  Omdat door het gewicht de trossen naar beneden hangen, maar de bananen tegelijkertijd naar het licht toe groeien. Maar wat heeft dit met mijn vraag te maken?

 4. Johan zegt:

  Rick, je hebt kennisgemaakt met de antwoorden die je krijgt van de NVSWH. Dat is alles. Gr. Johan

 5. Rick zegt:

  Wonderlijk. Met zulke reacties ga je zelf je eigen vragen beantwoorden: Ik vermoed dus dat dit de enige hond in de NVSWH-populatie is die nog enigszins aan de rasbeschrijving voldoet, aangezien er geen andere honden op deze manier worden ingezet. Hoewel ik het gedrag van de hond absoluut niet rastypisch vind. Je kunt je ook nog afvragen wat de meerwaarde is van ieder jaar nog meer prijzen voor dezelfde hond….Maar op zich moet ik zeggen dat Kees (of Cees?) een prima combi vormt met Tmoreeke. Dit in schrille tegenstelling tot anderen van de club die tijdens tentoonstellingen paniekerig rukkend en trekkend de hond nog onzekerder maken dan die al is….Socialisatie en ringtraining is hier niet overbodig.

 6. Hans zegt:

  Baruch Bethhagar Timberley reu 2004
  Nederlands kampioen
  Internationaal Kampioen
  Belgisch Winner 2007
  Belgisch Kampioen
  Brussels Winner 2008
  Luxemburgs Kampioen
  Bundessieger 2008
  Deutscher Champion (VDH)
  Beste reu clubmatch 2009
  Winner 2009
  Brussels Winner 2009

  geen huiswerk gedaan dus rick ?

 7. Rick zegt:

  De vraag was waarom Tmoreeke zo enorm veel ingezet wordt. Het antwoord is vervolgens dat er nog een hond is die ingezet wordt. Ik weet nu nog niets. Bovenstaande opmerkingen en vragen van mij blijven in dat geval geldig. Ook mijn eigen antwoorden blijkbaar.
  Bedankt voor de informatie.

 8. Johan zegt:

  Een lijst met kampioenstitels van een hond verschijnt op een onderwerp met de titel: een dood pupje?

  Merkwaardig dat een hond met deze indrukwekkende titels niet is ingezet voor de fokkerij. Als hij nog wordt ingezet, zoek dan voor Baruch vooral een teef uit die niet PRA verdacht is, want Baruch komt uit 2 bewezen PRA dragers.

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s