Hondentuin

Ons huis in Frankrijk staat sinds kort op de satelliet. Kregen we door van vrienden. Leuk. Ik heb het deel van de tuin, speciaal voor de honden, even met rood omlijnd. Het is bijna 600 m2 en we kregen het er gratis bij van de boer. Kom daar in Nederland maar eens om. Het was een stuk grond waar de boeren jarenlang de stenen van de akkers op hadden gegooid. Er groeiden eeuwenoude eiken en in het voorjaar was er een explosie van duizenden schitterende orchideeën. We droomden er al van dat onze honden, trots als leeuwen op die enorme stenen, alles in de gaten zouden houden. Eh, nee.

hondentuin 1

de hondentuin in Frankrijk

Dat grote stuk land, speciaal voor hen omheind, was eigenlijk totaal overbodig, want onze Saarloosjes lagen altijd bij ons op het terras. Net als nu in Nederland. Hier is de tuin een stuk kleiner, maar dat maakt voor onze honden niets uit. Ze liggen gewoon onder de tafel als we in de tuin zitten. Het terras ligt aan het water, heel leuk en druk met al die eenden, meerkoeten en waterhoentjes. Alleen Lica! Die ligt nog niet onder de tafel te dutten. Ze heeft het in de tuin veel te druk met andere dingen.

hondentuin 2

de hondentuin in Nederland

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Over Ons, Over Onze Honden en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s