Stront aan de knikker

stront aan de knikker 1 Forensisch onderzoek moet nog uitwijzen hoe het allemaal kon gebeuren, maar in ieder geval zijn dit de dames waar het Lica in onze vakantie erg om te doen was. We hadden voor haar de perfecte locatie gevonden om eens goed met het fenomeen koe kennis te maken. Het lijkt of de jonge Saarlooswolfhond, luisterend naar de naam Lica, op de foto hieronder totaal geen interesse heeft in de dames, maar schijnt bedriegt. Laat je nooit voor de gek houden door een Saarlooswolfhond!

stront aan de knikker 2

Lica

We zaten net lekker aan de wijn het leven door te nemen, toen Marianne Lica vrolijk in de wei achter de dames aan zag rennen. Na enig geroep en handengeklap kwam ze weer even vrolijk terug, maar daarna belandde ze op onverklaarbare wijze in de ruimte tussen de twee afrasteringen van de tuin en de wei. Ze zat muurvast en moest met een paar lijnen onder haar buik opgetakeld worden.

Eenmaal eruit bleek dat ze nog snel haar hele lijf van voor tot achter door een paar kersverse koeienvlaaien had weten te wentelen. Mijn vakantiegenoten stelden vast dat dit geen heilzame werking had op mijn humeur, waarbij het feit dat vrijwel alle koeienstront nu op mij zat, als ondersteunend bewijs werd aangevoerd. De volgende dag wist Lica het kunstje nog een keer te flikken. Daarna werd ik gelukkig doodziek en moest het bed houden.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Over Frankrijk, Over Ons, Over Onze Honden en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s