Echt vakmanschap

Franse bakker in Nederland

Franse bakker in Nederland

Wat geen enkele Nederlandse bakker kan? Stokbrood bakken! En dan bedoel ik de echte Franse baguette. Het is maar behelpen in ons land met die slappe, kleffe hap waarvan Albert Hein c.s. ons wil laten geloven dat het Frans stokbrood is. Maar als je zo gelukkig bent om in Hilversum te wonen, kun je bij Le fournil de Sébastien terecht. Een echte Franse bakker. En zoals het een echte Franse bakker betaamt, blijft het natuurlijk niet bij brood alleen. Madeleines, michettes, fion aux pruneaux, tarte au chocolat. Heerlijk, heerlijk, heerlijk. We willen weer terug naar Hilversum!

echt vakmanschap 2

Advertisements
Dit bericht werd geplaatst in Over Frankrijk, Over Ons en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s