Wandeling Lage Bergse Bos

Afgelopen zaterdag heb ik (Marianne) meegewandeld in het Lage Bergse Bos, een wandeling die Ineke (baasje Thorgal) had georganiseerd. Niet veel mensen kennen het Lage Bergse Bos bij Hillegersberg. Het is een prachtig recreatiegebied dat ongeveer 30-40 jaar geleden is aangelegd. Een combinatie van bos, velden, plassen en sloten. Honden mogen overal los, er is zelfs een hondenstrandje.

Normaal is het er, zodra het zonnetje schijnt, erg druk met honden en hun baasjes. Maar nu was het er stil, want het was schaatsfeest!  Niet alleen werd de Molentocht Rottemeren verreden, maar het leek wel of ook iedereen op de Rotte wilde schaatsen. Gevolg: file .
Maar na de file konden wij heerlijk wandelen en bijkletsen. De honden hadden zo hun eigen bezigheden, een eigenwijze gans wilde echt niet van het pad en tot mijn verbazing lieten de honden hem met rust.

Thorgal kon niet geloven dat zijn eigen moeder geen melk meer voor hem had, maar Riva maakte hem duidelijk dat die tijd echt voorbij was. Dan maar spelen met zusje Devi. Broer en zus Mika en Donna waren ook van partij net als Brandal en Lawaz, nog meer Saarlozen en een heel eigenwijs Tsjechenpupje. Lica kon het heel goed vinden met alle reutjes , maar ik zag haar opvallend vaak met Wizo voorbij rennen. Voor haar mooie nichtje Ronja en Catinka had ze minder aandacht. Het was prachtig weer en de Schotse Hooglanders bleven op afstand. Na afloop warme chocolade melk met slagroom. Heel gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Over Onze Honden en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s