De dierenbescherming

In het clubblad van de AVLS deze keer een openhartig gesprek met de scheidend secretaris van de vereniging, Marianne Eggink, die 6 jaar lang hard heeft gewerkt om de AVLS op de kaart te zetten. Nu ze het stokje doorgeeft, kijkt ze terug op die periode, maar vooral blikt Marianne vooruit op de toekomst van de kynologie. Een rasvereniging moet altijd een sterke, toekomstgerichte visie formuleren om niet achter de feiten aan te lopen.

Ook een spraakmakend interview met Frank Dales, directeur van de Dierenbescherming (rechts op de foto) met zijn beleidsmedewerker en hun visie op de fokkerij van rashonden. De nieuwe secretaris, Jacqueline van Koesveld, stelt zich voor. De nesten van het afgelopen kwartaal worden besproken, er is een verslag van de algemene ledenvergadering en een oproep van de Raad van Beheer aan de leden van de AVLS om deel te nemen aan een workshop / informatiesessie over ons ras Saarloos Wolfhond.

Verder een artikel van Ir. Ed. J. Gubbels, geneticus en fokkerijspecialist van Genetic Counselling Services over de oorzaak van de dramatische toename van inteelt bij alle hondenrassen, tips voor de Saarlooswolfhond met een maatje meer, Thorgal deelt zijn ervaringen met ons over zijn allereerste show (smaakt dat naar meer?) en een artikel over het wel en wee van hondenshows zodat de beginnende exposant wegwijs kan worden uit alle regeltjes. Ook nog een interview met de enthousiaste fokkers van Saarlooswolfhonden, Daniëlle en Michel, en dan nog leuke stukjes van leden. Het kan niet op! Een deel van de kopij moest zelfs verhuizen naar de volgende aflevering.

Deze foto van Febe, op bezoek bij het nest van Nagini, kwam natuurlijk op de voorpagina. Als je op de foto klikt, kun je de eerste 8 clubbladen van de AVLS lezen. Dat noem ik nog eens service!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in AVLS en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op De dierenbescherming

 1. Rolf, Saskia en Febe Giesbers zegt:

  Lieve Johan en Marianne,

  Nog heel erg bedankt, dat onze Febe met een hele mooie Nagini pup trots op haar schoot op de voorpagina staat.
  Febe is helemaal blij en wil het aan iedereen laten zien……en wij zijn heel trots, echt super bedankt !!!!!!
  Nog wel even een vraagje , als jullie nog 1 of 2 clubbladen over hebben………..jullie voelen hem al aankomen…….., dan kunnen we opa en oma er ook eentje geven en 1 aan Febe zelf, dan houden wij die van ons tenminste mooi………willen er natuurlijk wel voor betalen……

  Nogmaals heel erg bedankt, we vinden het heel erg leuk om onze Febe zo op de voorpagina te zien staan met een hele mooie pup , echt geweldig !!!!!

  Veel liefs en tot gauw ,
  Rolf, Saskia en natuurlijk van Febe !!!!

  (we moeten de inhoud verder nog lezen, ziet er heel interessant uit !)

 2. Fijn dat in ieder geval de voorkant is bevallen 😉 En met die paar clubbladen komt het wel goed. Kinderen en opa’s en oma’s moet je altijd tevreden houden, weet ik uit ervaring. Groetjes, Johan

  • Rolf, Saskia en Febe Giesbers zegt:

   Super lief van je Johan en tot heel gauw, we hebben er zekers zin !!!!!
   Groetjes van ons allemaal Rolf,Saskia en natuurlijk de ster Febe !!

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s