Gekte

Heb je num al? De nieuwe iPhone 5. Nee? Man! Het laatste dingetje voor de snel verveelde, hebberige yup! Tenminste… yup… als dat woord nog in is. Of nee, cool of zou dat ook alweer uit zijn, en is het nu hot. Hoewel ik laatst toch weer het ouderwetse hip hoorde. In ieder geval, opstootjes bij de Applestores! En? Hij viel tegen! Die nieuwe, coole, hotte, hippe telefoon.  Al die young urban professionals zwaar teleurgesteld. Waarom? De navigatie sucks.  En je kunt er niks extra’s mee! Das knap lullig voor dat geld dat je ervoor neer moet tellen. Maar… dan hoor je er wel weer helemaal bij. En das ook wat waard. Toch? Was er trouwens nog wat te doen in Haren gisteren?

Ik kijk naar onze honden. Het gaat goddank allemaal aan ze voorbij. Lucky bastards. Tunka heeft een nieuw dekje op zijn matras.  Van de Action, €3,98. Lica heeft er alweer gauw een gat in geknaagd, de hooligan. Maar dat kan Tunka geen snars schelen. Hij is van zichzelf al cool. Mooi hè, honden…

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Over Onze Honden en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Gekte

  1. ineke zegt:

    Swag Johan. Het is nu swag.

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s