Druk

Vrienden mailden ons dat het nu toch wel druk begon te worden. Druk? Waar? Nou, rondom ons vorige huis in Frankrijk. Deze foto maakte ik in 2003. De crépi van het huis was net droog, de tuin was in aanleg en het gras was mooi groen. Onze buren woonden met hun Beauceron en hun Grand Bleus de Gascogne een paar honderd meter verderop. Tunka kauwde op z’n gemak op een sappig bot in het warme voorjaarszonnetje. Alles ademde stilte, behalve als de Bleus werden gevoerd. Daar kan geen troep wolven tegenop! Maar verder was er rust, vogeltjes, af en toe gekoekoek van een koekoek, een kraaiende haan in de verte, een tractor op het land… een situatie die in tien jaar totaal is veranderd. Kijk maar op Google, schreven onze vrienden. Dat deden we. En dat was schrikken. De hele strook langs de weg op ons plateau wordt volgebouwd. Tja, de vooruitgang. Houd dat maar eens tegen!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Over Onze Honden en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Druk

  1. Suzanne Stoetzer zegt:

    Nou, zijn jullie er in ieder geval op tijd weg… Maar, als ik google bekijk, moet ik toch zeggen dat ‘druk’ wel erg betrekkelijk is in dit geval :-). Heb je je huis waar je nu woont al eens met google bekeken? 🙂

    groetjes, Suzanne

    • Je hebt helemaal gelijk Suzanne. Alles is betrekkelijk. Het is inderdaad wel een stukje drukker hier. Maar… de laatste 30 jaar is hier niets meer bijgebouwd! Zondags horen we het klokje van Oud Verlaat. ’s Zomers horen we de koeien loeien en de paarden hinniken. Gisteravond nog hoorde ik in de verte een nachtuil. Je weet het: elk voordeel heeft zijn nadeel en vice versa.

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s