Over kemphaantjes en relnichten

fkjhvbewr445twrAf en toe lees ik op Wolfhonden Online, maar ik discussieer niet meer mee. Vroeger wel, maar nu weet ik: zinloos! Om de verleiding te weerstaan ooit nog mee te discussiëren, geef ik hieronder drie redenen om mezelf voor eens en altijd te overtuigen. De meest simpele mededeling (een teef is gedekt) is daar aanleiding voor hoog oplopende ruzie!

Het gaat om het kemphaantje dat zich ‘puppy’ noemt (ene Jos) en zijn relnichtvriendje ‘Shadow’ (ene Robin). Die Jos presteerde het (als enige!) door beide verenigingen van Saarlooswolfhonden te worden geroyeerd. De algemene ledenvergadering van de AVLS bekrachtigde unaniem zijn royement. (lees zijn leugenachtige versie van dit feit hieronder) Zijn relvriendje Robin heeft te pas en te onpas op het internet aangegeven (zonder dat iemand erom vroeg) dat hij nooit lid zou worden van de AVLS. Mooi! Laten we allemaal de Here God op onze knieën bidden en smeken dat Robin dit standpunt weet vast te houden.

Maar ik stel me gerust met de gedachte dat dit relnichtje helemaal geen lid van de AVLS kán worden, omdat van die leden wordt verwacht dat zij achter de uitgangspunten van de vereniging staan! U weet niet wie dit kemphaantje en relnichtje zijn?  Houwen zo!

Waarom ik wegblijf van dat forum van Wolfhonden Online?

Reden 1 Een meneer uit België meldt dat zijn teefje is gedekt door de reu van de relnicht. Robin heeft echter verzwegen dat hij zijn reu niet op tijd heeft laten controleren op erfelijke oogafwijkingen, namelijk pas NA de dekking. De teef werd op 26 november gedekt. Robin liet zijn reu pas controleren op 10 december. Een mooi voorbeeld van mosterd na de maaltijd. In plaats van dit gewoon toe te geven verstrikt hij zich in een web van leugens.  Vreemd, want Robin is altijd héél erg voor openheid en eerlijkheid, maar blijkbaar vooral als het om anderen gaat. Hij kiest voor de aanval. En zo ontstaat er een onsmakelijke ruzie met de andere forumleden, omdat Robin er maar omheen blijft draaien. Vriendje Jos springt voor hem in de bres. Let op de manipulaties met woorden, waar die meneer een meester in is! Hij heeft blijkbaar ook nog allerlei appeltjes te schillen met mensen die niets met dit onderwerp te maken hebben, maar dat is voor die Jos nooit een belemmering geweest om van onderwerp te veranderen. Robin wil niet voor hem onderdoen. Dit is het eerste citaat van puppy Jos:

WOL 01

Reden 2 (oh ja, je zou bijna vergeten dat het gaat om die meneer uit België die heeft  geschreven dat zijn teefje is gedekt!) Robin blijft om de waarheid heendraaien en kiest voor een onsmakelijke aanval tegen iemand die gewoon om opheldering vraagt . Die wordt meteen voor huichelaar uitgemaakt en nog veel meer:

WOL 02

Reden 3 Het gaat nog steeds over die meneer uit België, die heeft geschreven dat zijn teefje is gedekt, maar daar hebben relnichten en ruziezoekers geen boodschap aan. Robin heeft het vaak over openheid, eerlijkheid en samenwerking op Wolfhonden Online. Let daarom even op zijn laatste opmerking! En vergeet niet daarna het teiltje grondig te reinigen! Ja, ik weet het, het is allemaal paarlen voor de zwijnen werpen, water naar de zee dragen en dweilen met de kraan open. Robin blijft maar doorgaan, teveel om hier allemaal te citeren. Nanouk vraagt namens de forumpolitie of Robin zijn hatelijke teksten wil aanpassen. Vreemd dat Nanouk als moderator van dat forum die hatelijke teksten niet zelf aanpast. Maar zij weet als geen ander dat mensen graag op een relletje afkomen, dus krijgt Robin van haar alle ruimte. Robin weet dit ook en gooit gretig nog meer olie op het vuurtje dat hijzelf heeft aangestoken. Nu krijgt ‘jullie kliekje‘ de volle laag. Ik zeg: vér wegblijven van deze minkukels, relschoppers en weerzinwekkende opportunisten.

WOL1 03

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Over kemphaantjes en relnichten

  1. de wolvenman zegt:

    Deze reacties zijn zo typerend. Ik kom op nogal wat fora, deze jongens kunnen niet anders dan zo reageren, of het nu om Saarlooswolfhonden of wolfhybriden gaat, of het in het Duits, Nederlands of Engels is, één ding is zeker als zij meepraten wordt het ruzie.
    De wolvenman

  2. Josien zegt:

    Het zijn ruzie zoekers . Ze bouwen niets op maar breken liever alles af. met leugens de waarheid naar hun hand zetten . stelletje losers!
    Josien Lokkeveer.

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s