Komt dat zien

swh spezialeJullie weten, ik houd niet van hondententoonstellingen, maar vooruit maar weer. We kregen een mailtje van Wilfried Tischler, de voorzitter van de Duitse rasvereniging, of we aandacht wilden besteden aan de Duitse clubmatch. Natuurlijk Willie, ik ben echt de beroerdste niet en jij weet heel goed dat veel eigenaren van Saarlooswolfhonden dit weblog verslinden op jacht naar nieuwtjes. Dus lui: komt allen naar de Duitse clubmatch op zondag 9 juni waar internationale kampioenschapspunten (CACIB) te behalen zijn.  Iedereen mag komen. De leden van de NVSWH en de BSWV zijn ook uitgenodigd.

Dit jaar is de Duitse clubmatch op het terrein van hotel/manege Linden, aan de Duitse grens bij Roermond. Het is dus niet meer in Nettetal, waar de clubmatch vroeger altijd werd gehouden. Dat restaurant met terrein is overgenomen door Chinezen en die houden alleen van gefrituurde of gestoomde honden met sambal bij en dan kun je mooi fluiten naar je CACIB punten. De clubmatch begint om 10 uur, toegang vanaf half negen. Keurmeester is de Duitse VDH-keurmeester Rolf Blessing uit Mülheim.

Het inschrijfformulier, dat de Duitsers geen Einschreibformulier maar (eigenwijs als ze zijn) een Meldeschein  noemen, is hier te downloaden.  Je kunt ook al op zaterdag komen en verblijven in het hotel. Honden toegestaan.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in AVLS, Shows en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Komt dat zien

  1. Claudia zegt:

    Zeker, dat bij de Speziale ook dat CACIB behalt worden? Bij een nationale tentoonstelling wordt toegekend in Duitsland alleen de CAC. …

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s