Een spannende ochtend

Vandaag was het zover. De 28 dagen echo bij Lica zou vanochtend gemaakt worden, onderdeel van de drachtbegeleiding in Utrecht. Lica maakte op ons de indruk drachtig te zijn. Ze is erg loom en ze slaapt veel. Anders is ze er als de kippen bij om als eerste naar buiten te gaan, nu bleef ze loom op de bank liggen, zo van “moet dat nu echt.” Ze was ’s morgens misselijk en at eerst gras om dan later toch gewoon lekker te eten. Tepels en vulva waren opgezet, maar we weten dat de verschijnselen bij schijnzwangerschap precies hetzelfde zijn. Dus met gematigd optimisme naar Utrecht.

voelen naar ampullen

voelen naar ampullen

Daar stonden de studenten al op ons te wachten, Lica is zo langzamerhand aan ze gewend geraakt. Eerst weer even kijken hoe het met haar was en kijken of ze ampullen konden voelen. Ja…… gelukkig,  ze voelden ampullen, ze was drachtig. Maar hoeveel pups?

buik scheren

buik scheren

Daarna de echo, er waren 4 embryo’s te zien. Lica is dus drachtig van in ieder geval 4 pups. Ze heeft zich fantastisch gedragen. Haar buik werd kaal geschoren voor de echo, maar ze liet alles gelaten over zich heenkomen. Daarna moest ze tien minuten stil liggen op de operatietafel met 6 studenten, de radioloog en zijn assistent om zich heen. We zijn echt trots op ons meisje. Hoeveel teefjes en reutjes het worden, is pas na de bevalling duidelijk.

Lica laat alles gelaten over zich heen komen

Lica laat alles gelaten over zich heen komen

We mogen over 14 dagen nog een pret echo laten maken, dan kun je de pupjes ook beter zien. Daar denken we nog even over na, maar wat zijn we blij en trots op ons meisje!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Over Onze Honden, Pups en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Een spannende ochtend

  1. ineke zegt:

    ook hier mijn felicitaties!!

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s