Toe maar, nog een plan

Praten met meel in de mond, kent u die uitdrukking, dames en heren? Woordenbrij als een klef papje. Je zegt niks, maar het lijkt heel wat. Lees maar:

Bron:  Raadar, Raad van Beheer

Bron: Raadar, orgaan van de Raad van Beheer

Bent u er nog? Fijn! Het ene plan wordt na 1,5 jaar totale radiostilte goedgekeurd (Saarloos Wolfhond), het ander eerst afgewezen (Wetterhoun), dan weer goedgekeurd  maar niet helemaal. Wel een klein beetje, maar dan anders. Drie keer draaien en het nog een keer uitleggen aan de mensen thuis. Tot een normaal mens het niet meer begrijpt. Het gevoel blijft hangen dat er iets niet klopt of dat er iets is dat we niet mogen weten, omdat we het dan ineens wèl snappen. Het lijkt de PvdA en de JSF wel! Leest u weer even mee?

outcross wetterhoun

De Belgen krijgen het nu dus voor het zeggen over een Nederlands ras. Je moet 2 keer lezen voor je begrijpt wat er staat. De outcross is goedgekeurd, maar het plan van aanpak niet! Maar goed, de Raad van Beheer wil niet achterblijven en komt nu dus met een eigen plan van aanpak voor “De gezonde(re) en sociale hond in Nederland.” Hij is al gezond maar kan nog gezonderder. Laten we hopen dat de oplossingen van Ingeborg en Rony niet risicovol worden gevonden. Nu nog even het logo aanpassen. Die haakjes kunnen weg hoor! Om die “reeds lang aanwezige wens tot onderscheid.”

rvb

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s