Beleef Landleven

IMG_0544Vandaag waren we op de manifestatie ‘Beleef Landleven’ die gehouden werd op het  terrein van het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. We waren daar op uitnodiging van de Stichting Zeldzame Huisdierrassen  Er kwamen zo’n 15.000 belangstellenden op af. De belangstelling voor ons ras was enorm en de rassenparade (die ’s middags 2 keer plaatsvond) werd door het publiek druk bezocht. Een zeer geslaagde dag voor de promotie van de Saarloos Wolfhond. Iedereen hartelijk bedankt die hieraan heeft meegewerkt.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in AVLS, Over Ons, Over Onze Honden en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Beleef Landleven

  1. Vercruysse Frans zegt:

    Hallo ,
    Wij waren er vrijdag jammer géén saarloos gezien , jammer want wij waren van het verre België afgezakt met ons Rana om soortgenootjes te ontmoeten .Bleek dat ze enkel op zaterdag en zondag kwamen . Raar dat zo veel Nederlanders hun hondenras niet kennen ,bleek na al wat vragen wat voor hond we mee hadden . We waren er ook voor de man die prachtige eenden maakte in hout en die dan prachtig inkleurde net echt, een staaltje van vakmanschap.
    Een gezellige evenement daar, we komen zeker nog eens terug .
    Groetjes Frans

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s