De perfecte hond

de chihuahua in betere tijden

De chihuahua is uit! Inpakken en wegwezen!  Ja sorry, maar je kunt je in het Gooi, in Wassenaar of in Amsterdam Oud-Zuid echt niet meer vertonen op je turquoise Vespa met zo’n lelijk mormel in je Louis Vuitton. Gauw naar het asiel met dat kreng. (tip: de kinderen zijn er allergisch voor geworden; dat werkt altijd!)  De nieuwe mode in hondenland heet Labradoodle. (belangrijk: let op de spelling!) De ideale hond, juicht Lara Aerts in de weekendbijlage van de Volkskrant, de krant die steeds hijgeriger de trends in hip Nederland volgt.

En denk nou niet dat je simpel een Labrador op een Poedel kunt zetten! Neeeee! Dan krijg je een ordinaire Labradoedel. Het verschil zit hem dus in de doodle en de doedel. Snap je wel. Die doedel is misschien goed voor het gewone klootjesvolk, maar niet voor de nouveau-riche of de culturele upper-ten van de hoofdstedelijke grachtengordel. Een beetje tut uit Oud-Loosdrecht of Laren wil op de achterbank van haar nieuwe BMW X6 uiteraard een echte. En dat is de australian labradoodle die je voor een bescheiden € 2.500 uit bijvoorbeeld Amerika kunt halen, weten we nu van Aerts.

€5.000 in het handje, cutepuppiesforsale.com

Waar vraag is, is aanbod, dus zijn er al fokkers gesignaleerd. Een ondernemend vrouwtje uit, hoe kan het ook anders… Blaricum, ziet leuke handel. Nadeel van de Labradoodle? Hij past niet in een Louis Vuitton tas! Maar daar zal Louis vast wel een mouw aan weten te passen. Waar vraag is, is aanbod, nietwaar! Het wachten is nu op de Saarweiler, inderdaad, een kruising tussen de Saarlooswolfhond en de Rottweiler. Let op mijn woorden: ideaal!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op De perfecte hond

  1. cin zegt:

    onzin !!
    chihuahua’s zijn de mooiste en leukste hondjes die er zijn ..
    je kunt er alles mee doen . daar krijg je tenminste liefde van . ja sorry hoor maar dat vind ik zo een onzin . je weet niet veel van honden blijkbaar 😉

  2. honden? zijn dat niet die harige beesten met 4 poten die tot op de grond komen?

Geef je reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s