De laatste ronde

het-is-over-en-uitHet is mooi geweest. Ik heb negen jaar lang met veel plezier verhalen verteld over onze honden en informatie gegeven over het ras Saarlooswolfhond. In die negen jaar heb ik zo ongeveer alles gezegd wat ik wilde zeggen, maar nu ga ik mij bezighouden met zaken die mij ook interesseren en die er de laatste jaren wat bij zijn ingeschoten. Dit weblog blijft online. Je kunt alle onderwerpen lezen en met het contactformulier kun je nog steeds vragen stellen. Ik zal er naar beste eer en geweten op antwoorden. Voor toekomstige nesten verwijs ik jullie door naar Marianne’s website Kennel van de Zevenhuizerplas. Tot slot wil ik alle volgers van mijn blog bedanken en natuurlijk ook alle mensen die de moeite hebben genomen hier te reageren. In 9 jaar wisten meer dan 1 miljoen bezoekers mijn weblog te vinden. Dat is een ongelooflijk aantal. Ik hoop dat ik iets heb kunnen overbrengen van de passie voor het prachtige ras dat Marianne en mij zo fascineert: de Saarlooswolfhond. Dit was het best bekeken item aller tijden. Het laat goed zien waar het uiteindelijk allemaal om draait. Om het voortbestaan van het ras te verzekeren, heb je pups nodig. Johan.

Dit bericht werd geplaatst in Over Ons, Over Onze Honden en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

13 reacties op De laatste ronde

  1. Ineke van Rappard-mielekamp zegt:

    De Saarloos Wolfshond zit in de lift: er worden meer- en grotere- nesten geboren, er mag outcross gedaan hebben en dat dankzij jullie harde werk; WELL DONE, KEEP UP THE GOOD WORKS!!!!
    Ik wilde dat ik dat ook van mijn ras- de Lagotto Romagnolo- kon zeggen maar daar moet nog veel werk voor verzet worden!

    INEKE

  2. Suzanne zegt:

    Ha Johan,

    Jammer, ik heb je altijd met veel genoegen gevolgd. Vooral sinds iedereen (ja, ik ook sinds een paar weken!) voor facebook gezwicht is. Dat is wel leuk, maar zo één dimentionaal! Ik zal je commentaren missen!

    groetjes, Suzanne

  3. Sonja Té zegt:

    NEE!!!! Johan, wat doe je nu!!! Ermee stoppen? Wat zal ik het missen. Bedank voor al die mooie verhalen. Liefs, Sonja.

  4. Trudy zegt:

    Ik was 1 van je trouwe volgers. Heel jammer dat je stopt, maar wel begrijpelijk. Dank je wel voor al je verhalen en info. Ik heb ervan genoten. Liefs, Trudy

  5. Petra van Houten zegt:

    Ik heb vooral genoten van de verhalen doorspekt met humor!

  6. Henk Hoogervorst zegt:

    Ook ik was een volger, Johan. Bedankt voor alles. Jammer dat je stopt. Groet van Henk Hoogervorst.

  7. Marja Schering zegt:

    Hallo Johan en Marianne, ik zal alle verhalen missen. Bedankt voor alles. groetjes, Marja.

  8. Marja en Jan zegt:

    Net terug van vakantie. Lezen we dat dit weblog stopt. Wat jammer! Maar eens is het een keer genoeg, We waren volgers vanaf het eerste uur. Een groot compliment van Marja en Jan Schering.

  9. Janke zegt:

    Bedankt voor al die jaren en veel succes! Groetjes Janke.

  10. Theo zegt:

    Sluit me aan. gr. Theo

  11. ineke zegt:

    Jammer Johan, maar als geen ander weet ik dat er soms andere dingen op je pad komen 🙂

  12. Harold Lombeeke zegt:

    Ik heb het al een keer geschreven, Johan. Je legt keer op keer de vinger op de zere plek. Niet zomaar, maar met prima argumenten. Petje af. Daarnaast ook nog veel stukjes vol humor en passie over je honden. Ik zal het allemaal missen en vind het heel jammer dat je ermee stopt.
    Hartelijke groet, Harold Lombeeke (weer 1 van je volgers)

Geef je reactie: